Ασφάλειες σκαφών νομοθεσία

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4256/2014 και Ν. 4276/2014 ταχύπλοα σκάφη κυρίως θεωρούνται : Όσα σκάφη ανεξάρτητα από το υλικό κατασκευής τους φέρουν κινητήρα ιπποδύναμης πάνω από (30) ΗΡ.  Τα φουσκωτά σκάφη που φέρουν κινητήρα ιπποδύναμης πάνω από (15) ΗΡ. Όσα σκάφη έχουν σύστημα πρόωσης με υδραυλική αντίδραση (water jet) και φέρουν κινητήρα ιπποδύναμης πάνω από (15) ΗΡ.  Η ασφάλιση  γιά όλα τα σκάφη της κατηγορίας αυτής είναι υποχρεωτική και περιλαμβάνει αστική ευθύνη για σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές και πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του παραπάνω νόμου εφ όσον τα σκάφη αυτά είναι ανασφάλιστα επιβάλλεται από τις λιμενικές αρχές πρόστιμο από 5.000 € και άνω ανάλογα με την περίπτωση.

Σκάφος επαγγελματικό & αναψυχής

Η ασφάλιση του σκάφους σας, είτε αυτό είναι σκάφος επαγγελματικό, είτε αναψυχής, ταχύπλοο σκάφος, σκάφος μεγάλου μεγέθους, ή μικρού μεγέθους , είναι η ειδικότητά μας. Σας προσφέρουμε γιά την ασφάλεια του σκάφους σας φθηνές τιμές σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Ασφάλειες Σκαφών

Για Ασφάλειες Σκαφών: 2105233888

Ετήσια ενδεικτικά συνολικά ασφάλιστρα μηχανοκίνητων ταχυπλόων σκαφωνΑσφάλειες Σκαφών

'Eως 30 HP 35 €
21-50 HP 45 €
51-75  HP 52 €
76-100 HP 60 €
101-200 HP 75 €
201-250 HP 90 €
251-300 HP 100 €

 
Το σκάφος είναι ένας τρόπος ζωής που σας δίνει μία μοναδική ποιότητα ζωής και αίσθηση ελευθερίας. Η ασφάλιση του σκάφους για αστική ευθύνη προς τρίτους και για θαλάσσια ρύπανση είναι υποχρεωτική σύμφωνα με το νόμο 2743/99. 

Εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να το χαρείτε με ασφάλεια με διάφορα ασφαλιστικά προγράμματα και πάντα σε πολύ φθηνές τιμές.

Για κάθε τύπο σκάφους, ιδιωτικής, επαγγελματικής ή ναυταθλητικής χρήσης, τόσο για μικρά σκάφη όσο και για Yachts , γιά ταχύπλοα σκάφη είτε φουσκωτά είτε πολυεστερικά, είτε για jet ski τα προγράμματα ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής της που σας παρέχουμε χαρακτηρίζονται από την ευελιξία τους στο να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του πελάτη και την καλύτερη δυνατή σχέση
κόστους / προσφερόμενων καλύψεων.

Εκτός από την υποχρεωτική βάσει νόμου κάλυψη της Αστικής Ευθύνης έναντι τρίτων, υπάρχουν καλύψεις ιδίων ζημιών σκάφους και μηχανής, ασφάλιση πληρώματος, νομική προστασία κ.λ.π.

Αναλυτικές Καλύψεις :

 • Θαλάσσιοι Κίνδυνοι
 • Προσάραξη
 • Πρόσκρουση
 • Εκβολή
 • Φωτιά
 • Έκρηξη
 • Πειρατία
 • Σεισμός
 • Έκρηξη Ηφαιστείου ή Κεραυνού
 • Κακόβουλες Πράξεις
 • Έξοδα επιθαλάσσιας αρωγής
 • Κλοπή Ολική ή Μερική
 • Επέκταση Μηχανικών Ζημιών
 • Κίνδυνοι Πολέμου και Απεργιών
 • Κάλυψη μεταφοράς σκάφους με τρέιλερ
 • Έξοδα Ναυαγιαίρεσης
 • Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων με ελάχιστα όρια τα προβλεπόμενα από τον Νόμο
 • 2743/1999.
 • Αστική Ευθύνη από Σκιέρ.
 • Νομική Προστασία

Ασφάλεια σκάφους

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες Σκαφών - Ασφάλεια σκάφους

Η ασφαλιση όλων των ταχυπλόων σκαφών καθώς επίσης και όλων των πλοίων αναψυχής, όπως αυτά καθορίζονται από το Ν. 4256/2014 και το Ν. 4276/2014, είναι υποχρεωτική για τους κινδύνους σωματικών βλαβών, υλικών ζημιών και θαλάσσιας ρύπανσης.

 

Ασφάλεια ταχύπλοου σκάφους

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες Σκαφών - Ασφάλεια ταχύπλοου σκάφους 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4256/2014 και Ν. 4276/2014 ταχύπλοα σκάφη κυρίως θεωρούνται : Όσα σκάφη ανεξάρτητα από το υλικό κατασκευής τους φέρουν κινητήρα ιπποδύναμης πάνω από (30) ΗΡ.  Τα φουσκωτά σκάφη που φέρουν κινητήρα ιπποδύναμης πάνω από (15) ΗΡ. Όσα σκάφη έχουν σύστημα πρόωσης με υδραυλική αντίδραση (water jet) και φέρουν κινητήρα ιπποδύναμης πάνω από (15) ΗΡ Η ασφάλιση  γιά όλα τα σκάφη της κατηγορίας αυτής είναι υποχρεωτική και περιλαμβάνει αστική ευθύνη για σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές και πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του παραπάνω νόμου εφ όσον τα σκάφη αυτά είναι ανασφάλιστα επιβάλλεται από τις λιμενικές αρχές πρόστιμο από 5.000 € και άνω ανάλογα με την περίπτωση.

 

 

Aσφάλεια φουσκωτών σκαφών

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες Σκαφών - Aσφάλεια φουσκωτών σκαφών

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4256/2014 και του Ν. 4276/2014 τα φουσκωτά σκάφη που φέρουν εξωλέμβιο κινητήρα ιπποδύναμης πάνω από 15 HP θεωρούνται ταχύπλοα. Συνεπώς η ασφάλιση των φουσκωτών σκαφών της κατηγορίας αυτής είναι υποχρεωτική για τους κινδύνους αστικής ευθύνης για σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές και πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης.

Ασφάλειες επαγγελματικών σκαφών

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες Σκαφών - Ασφάλειες επαγγελματικών σκαφών

Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, και η ενασχόλησή μας επί πολλά χρόνια με τις ασφάλειες επαγγελματικών σκαφών μας δίνει την δυνατότητα να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την ασφάλιση επαγγελματικού σκάφους και μάλιστα σε πολύ φθηνές τιμές

Ασφάλιση σκαφών τιμές

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες Σκαφών - Ασφάλιση σκαφών τιμές

Το γραφείο μας έχει την δυνατότητα να σας παρέχει για την ασφάλιση του σκάφους σας πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ρωτήστε μας

 

Φθηνή ασφάλεια σκάφους

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες Σκαφών - Φθηνή ασφάλεια σκάφους

Τώρα οποιαδήποτε κατηγορίας σκάφους και αν έχετε ρωτήστε εμάς για να πετύχετε φθηνή ασφάλεια του σκάφους σας.

Ασφάλεια ιστιοπλοϊκών σκαφών

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες Σκαφών - Ασφάλεια ιστιοπλοϊκών σκαφών

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4256/2014 και 4276/2014 όλα τα ιστιοπλοικά σκάφη συνολικού μήκους άνω των (07) μέτρων θεωρούνται πλέον πλοία αναψυχής. Συνεπώς η ασφάλιση  των ιστιοφόρων σκαφών της κατηγορίας αυτής είναι υποχρεωτική για τους κινδύνους αστικής ευθύνης γιά σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές και πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης.

Η ενασχόλησή μας με τις ασφάλειες ιστιοπλοϊκών σκαφών επί πολλά χρόνια, μας έχει οπλίσει με την κατάλληλη εμπειρία που απαιτεί ο συγκεκριμένος κλάδος. Έτσι μπορούμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις σε πολύ φθηνές τιμές.  Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος θα σας προτείνει την καλύτερη λύση στην πιό φθηνή τιμή

Ασφάλειες σκαφών on line

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Ασφάλειες Σκαφών - Ασφάλειες σκαφών on line

Τώρα μπορείτε εύκολα και γρήγορα απ’ τον υπολογιστή σας on line να ασφαλίσετε το σκάφος σας. Συμπληρώστε την ειδική φόρμα επικοινωνίας και άμεσα ένας εξειδικευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας